Om oss

35 ÅRS ERFARENHET

AutoGloss Sverige AB är ett relativt ungt företag inom bilvårdsprodukter i Sverige, trots det har vi ca. 35 års erfarenhet tillsammans då vi har bedrivit egen rekond verksamhet och även försäljning av bilvårdsprodukter i tidigare verksamheter. Vi är stolta importörer av Floweys vegetabiliska bilvårdsprodukter som utvecklas och tillverkas i egen fabrik i Luxemburg. Vi är även importörer av Tyska ServFaces.

VI BORGAR FÖR HÖG SERVICE

​Vi erbjuder ett fullständigt produktsortiment inom fordonsvård med allt från att utrusta tvätthallen med maskiner till Ceramiska lackskydd. Vi kan även erbjuda produkter för hemmafixaren som själv vill vårda sitt fordon. Vi borgar för hög service, högkvalitativa produkter och bra priser med snabba leveranser till våra kunder. Kontakta oss gärna för rådgivning eller frågor på telefon eller mejl.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
bmw-suv-all-terrain-vehicle-fog-89784 (1)

MILJÖ & KVALITET

AutoGloss Sverige AB verkar över hela Sverige med försäljning och leverans av kemikalier och tillbehör för fordonsvård. Vi har produkter som är godkända på Naturskyddsföreningens Kemikaliesvepet (Bra Miljöval) Våra leverantörer är miljö certifierade enligt ISO14001 : 2004

MILJÖPOLICY

Vi arbetar för att minska vår miljöpåverkan på områden som berör transport, energianvändning, avfall och produkter. Mer om vår miljöpolicy.

KVALITETSPOLICY

Våra ambitioner på kvalitet är att vara en kunnig och professionell leverantör av bilvårdsprodukter och tillbehör. Mer om vår kvalitetspolicy.

ARBETSMILJÖ

Vi erbjuder våra kunder en genomgång av SÄKERHETS DATA BLAD (SDB), Etiketter och Kemikaliehantering för att uppnå en så säker arbetsmiljö som möjligt på de krav som ställs på hälsa, säkerhet och miljö.